1ο Greek Youth Justice Forum: Γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις

To Gristorical Justice Program αποτελεί ένα διαρκές Επιστημονικό Πρόγραμμα του Ελληνικού Ομίλου Νέων Πολιτικών Επιστημόνων (Ε.Ο.ΝΕ.Π.Ε), το οποίο ασχολείται με νομικοπολιτικά ζητήματα Διεθνούς Δικαίου και ενδιαφέροντος, που αφορούν την Ελλάδα.

Το 1ο Greek Youth Justice Forum αποτελεί την πρώτη έκφραση των δράσεων και στόχων του Προγράμματος και συνδιοργανώνεται από τον Ελληνικό Όμιλο Νέων Πολιτικών Επιστημόνων και την Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αττικής (Ε.Α.Ν.Δ.Α). Τελεί υπό την Αιγίδα της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πατρών αλλά και των σημαντικότερων Ιδρυμάτων & Επιστημονικών Φορέων της χώρας. Θα λάβει χώρα στην Αθήνα, 18-20 Μαρτίου 2016, στο Ιωνικό Κέντρο, στην Πλάκα.

Το θέμα του Forum είναι οι Γερμανικές Πολεμικές Επανορθώσεις και ειδικότερα οι Αποζημιώσεις έναντι των Ιδιωτών, οι Αποζημιώσεις έναντι του Ελληνικού Δημοσίου και το Κατοχικό Δάνειο.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των ειδικότερων θεματικών ενοτήτων του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από διακεκριμένους ομιλητές και μελέτες που έχουν εκπονηθεί από τις ερευνητικές ομάδες που συστήθηκαν για το σκοπό αυτό. Οι ερευνητικές ομάδες θα τελούν υπό την εποπτεία και καθοδήγηση της επιστημονικής επιτροπής του Συνεδρίου.

Για περαιτέρω λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής ακολουθείστε αυτό το σύνδεσμο.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *