Το συνέδριο “IP and E-Commerce. The Challenge” την 1-12-2018 στη Θεσσαλονίκη

Το συνέδριο με θέμα “IP and E-Commerce. The Challenge”, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 με μεγάλη επιτυχία, και που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του: Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας [ΟΒΙ], EUINIP – European Institute of Industrial and Intellectual Property – ATHENA – , Ordine-Brevveti Milano – Italia, Δήμου Π. Φαλήρου, θα διεξαχθεί ξανά στην Θεσσαλονίκη την 01-12-2018 στο Ξενοδοχείο ΜΕΤ.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και τη συμμετοχή σας μπορείτε να δηλώσετε εδώ.

Δείτε το Πρόγραμμα αναλυτικά και τους ομιλητές, εδώ.

Ομιλήτρια θα είναι και η Eleonora Rosati, Associate Professor in IP Law (University of Southampton), Copyright Law & Policy Consultant (e-LAWnora & 8 New Square) και υπεύθυνη του νομικού Blog The IPKat, με θέμα Artificial Intelligence and Copyright in Europe: A Happy (or Even Possible) Relationship?


Ενημέρωση της ΕΣΗΜΕΤ για το συνέδριο IP & E-Commerce που διοργανώθηκε στην Αθήνα:

Στο συνέδριο της Αθήνας, σχεδόν 248 σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 27 εκλεκτούς ομιλητές – εκλεκτούς ακαδημαϊκούς, νομικούς, εκπροσώπους διωκτικών αρχών κλπ., οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες σχετικά με τρέχοντα ζητήματα της Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στο Διαδίκτυο και το Ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στο συνέδριο, παρουσιάστηκαν τα προγράμματα της ΕΣΗΜΕΤ όπως:

IP TRUST MARK – παρουσίαση του ΝΕΟΥ λογοτύπου του IP TRUST MARK το οποίο είναι ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ειδικής σήμανσης αξιοπιστίας για τη Διανοητική Ιδιοκτησία, το οποίο έχει αναπτύξει η ΕΣΗΜΕΤ και το EUINIP και δημιουργήθηκε από την ανάγκη τόσο για καλλιέργεια της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στις αγορές, όσο και για διάκριση και πιστοποίηση των φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων που λειτουργούν με διαφανείς διαδικασίες, σε συμμόρφωση με την νομοθεσία και σέβονται τον καταναλωτή και την αγορά. To σήμα αυτό δίνεται και για υπηρεσίες και μπορεί να δοθεί και για ειδική τοποθέτηση επί των εμπορευμάτων. Το IP TRUST MARK μπορεί να δοθεί αποκλειστικά και μόνο από την ΕΣΗΜΕΤ και το EUINIP. Περισσότερες πληροφορίες εδώ www.esimet.gr

IP ACTIVITIES FOR KIDS. Ο σεβασμός στην Πνευματική και Βιομηχανική Ιδιοκτησία πρέπει να ξεκινά από τις μικρές ηλικίες. Με αυτό το σκεπτικό, η ΕΣΗΜΕΤ συνεχίζει τις προσπάθειες της για ενημέρωση των νέων στην Ελλάδα.

IT’S ALL ABOUT IP & BUSINESS. Το πρώτο περιοδικό στην Ελλάδα Διανοητικής Ιδιοκτησίας. Σκοπός του είναι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των όσων διαδραματίζονται στο Εξωτερικό σχετικά με τον τομέα της Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, νέα εταιρειών κοκ.

IP BUSINESS BUILDING FESTIVAL. Ένα festival όπου κάνουμε ένα βήμα πίσω και δίνουμε την ευκαιρία σε νέες και μη εταιρείες να μας παρουσιάσουν την φιλοσοφία πίσω από την δημιουργία ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, ενώνοντας το παλαιό με το καινούργιο, δημιουργώντας έτσι μια γέφυρα επικοινωνίας, ανάπτυξης, ανταλλαγής ιδεών, συνεργασίας, επικοινωνίας και προβολής των νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

EUINIP –European Institute of Industrial and Intellectual Property. – Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Η Ελλάδα αποκτά επιτέλους το δικό της Ινστιτούτο εκπαίδευσης με σκοπό την εξειδίκευση και πιστοποίηση επαγγελμάτων που άπτονται της Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.