Εικονική δίκη στο Τιτάνια την Τετάρτη 24/6

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Νομικών LEX-ΕΙΚΩΝ διοργανώνει Εικονική δίκη στο Τιτάνια στις 24-6-2015, με θέμα “Αναστολή της Αναγκαστικής Εκτέλεσης”. 

O σύνδεσμος Ελλήνων Νομικών Lex-ΕΙΚΩΝ αποτελεί την έμπρακτη υλοποίηση του αιτήματος νέων και παλαιότερων μελών του Δ.Σ.Α. για συνεισφορά στην επιστημονική και συλλογική ανάδειξη και επίλυση κρίσιμων ζητημάτων της νομικής επιστήμης, της μαχόμενης δικηγορίας και της κοινωνικής δράσης του κλάδου μας.

Γνωρίζοντας τις εγγενείς και χρόνιες αδυναμίες του κλάδου μας αλλά και τα πρόσθετα, λόγω της Κρίσης, εμπόδια και στρεβλώσεις στην αγορά εργασίας για τους δικηγόρους, με βασικό μας γνώμονα τις αρχές της συναδελφικής αλληλεγγύης, της επιστημονικής εμβάθυνσης και της προοπτικής βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας της Δικαιοσύνης εν γένει, αποφασίσαμε, μέσω της ίδρυσης του Lex-ΕΙΚΩΝ, να συμβάλλουμε θετικά στις καθημερινές προσπάθειες των συναδέλφων μας για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

Πρώτο βήμα σε αυτήν την πρωτοβουλία μας, αποτελεί η διοργάνωση Εικονικής Δίκης στις 24.6.2015 με θέμα “938 ΚΠολΔ: Αναστολή της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης”, με παράλληλη διανομή επιστημονικού υλικού (πρότυπα δικόγραφα, νομολογία κ.λπ.) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου και θα ανακοινωθεί η επόμενη δράση μας.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 24 Ιουνίου 2015, στις 18.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.