ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ: AΘΗΝΑ,   10-11 ΜΑΙΟΥ 2017

Το Ελληνικό Κέντρο Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών διοργανώνει  διήμερο σεμινάριο – πρόγραμμα με τίτλο «ΙΝΤΕRΝΑΤΙΟΝΑL SPORTS MEDIATION TRAINING», διάρκειας 16 ωρών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διαπιστευμένους/πιστοποιημένους Διαμεσολαβητές, Δικηγόρους, Αθλητικούς Δικαστές, Αθλητές, Προπονητές, Δημοσιογράφους, Sports Managers κλπ, που θέλουν να εξειδικευτούν στην αθλητική Διαμεσολάβηση και να αποκτήσουν επίσης Διαμεσολαβητικές δεξιότητες για να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις φιλονικίες στον χώρο του Αθλητισμού.

Στο τέλος του προγράμματος χορηγείται, Certification of Attendance in INTERNATIONAL SPORTS MEDIATION TRAINING  στην αγγλική και στην Ελληνική γλώσσα. Το πιστοποιητικό αυτό αποτελεί αυτόματα την ολοκλήρωση της  προβλεπόμενης διαδικασίας των Σταδίων 2 και 3 που ορίζονται από το International Mediation Institute (I.M.I) για την πιστοποίηση διαμεσολαβητών κατά τα διεθνή πρότυπά του. Οι διαμεσολαβητές, που έχουν αποκτήσει την πρακτική εμπειρία που απαιτείται σύμφωνα με το Στάδιο 1 του ADR HC QAP profile μπορούν να γίνουν πιστοποιημένοι διαμεσολαβητές του Ι.Μ.Ι, κατόπιν μίας προφορικής διαδικασίας με δύο αξιολογητές. Η πιστοποίηση αυτή είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 18 άτομα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2310 538919  και 6977260901 καθημερινά από 09:30 έως 19:30.
Email:  info@adrhellenic.com
Site:    www.adrhellenic.com
Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *