Κάλεσμα Εθελοντών: YOUNG GLOBAL ADVOCATES

H FAIR TRADE HELLAS δίνει τη δυνατότητα σε νέους 16-30 ετών να γίνουν μέρος του ευρωπαϊκού δικτύου Young Global Advocates! Δηλώστε συμμετοχή τώρα!
Young Global Advocates (YGAs) είναι μέρος του προγράμματος ‘Challenging the Crisis’, το οποίο στόχο έχει να ενθαρρύνει νέους από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και τη Σλοβενία να γίνουν ενεργοί και να δουλέψουν μαζί, ώστε να αντιμετωπίσουν από κοινού ζητήματα που τους επηρεάζουν ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης στη χώρα τους.
Ως αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος, οι YGAs προωθούν τη δική τους ευρωπαϊκή καμπάνια με θέμα την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία, ως μία οικονομικά βιώσιμη εναλλακτική λύση που θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης, και προσπαθούν να πιέσουν θεσμικά τους λήπτες αποφάσεων στη χώρα τους να την συμπεριλάβουν στην πολιτικο-οικονομική τους agenda.
Εάν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, να έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε διεθνή events & να συμβάλλεις ενεργά στην προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης επικοινώνησε μέσω e-mail στο volunteers@fairtrade.gr (με κοινοποίηση στο projectsfth@gmail.com) έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου. 

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.