Ένωση Δικονομολόγων: Εκδηλώσεις Μαρτίου

Ξεκινάνε σήμερα στις 20:00 οι εισηγήσεις της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων στην αίθουσα τελετών του ΔΣΑ, με την ανάπτυξη από την κα Χρυσαφώ Τσούκα, Αν. Καθηγήτρια Ιδιωτικού Διεθνούς Δικαίου στη Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, του θέματος «Δικονομικού Διεθνούς Δικαίου ρυθμίσεις των προτάσεων κανονισμού για τις περιουσιακές σχέσεις των συζύγων και των καταχωρημένων συντρόφων».

ΔΣΑ

Θα ακολουθήσουν το μήνα Μάρτιο 2015 οι παρακάτω εισηγήσεις, ενώ επίκειται να εκδοθεί νέο πρόγραμμα για το χρονικό διάστημα μετά τις εορτές του Πάσχα.

10-3-2015 Ιωάννης Μαντζουράνης, Δικηγόρος, Δ.Ν. «Δικονομικά ζητήματα της συμμετοχής τρίτων προσώπων στη δίκη».

17-3-2015 Χαρούλα Απαλαγάκη, Καθηγήτρια της Πολιτικής Δικονομίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, «Δικονομικά Ζητήματα της Προστήσεως».

31-3-2015 Γεώργιος Λέκκας, Επ. Καθηγητής του Αστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, «Η προθεσμία αναψηλαφήσεως στις διαφορές που αφορούν σχέσεις γονέων και τέκνων υπό το πρίσμα της νομολογίας του ΕΔΑΔ».

Οι εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα τελετών του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος) και θα ξεκινούν κάθε φορά στις 20:00.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.