Εκδήλωση για το Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων

2η Επιστημονική Εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων στον Δ.Σ.Α., στα πλαίσια της σειράς εισηγήσεων «Διάλογοι Δημοσίου και Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου»

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στην αίθουσα Εκδηλώσεων ΔΣΑ (1ος όροφος, Ακαδημίας 60) και ώρα 6-8 μ.μ.

Με θέμα: «Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων»

Ομιλητές:

Eυαγγελία Ελισάβετ Κουλουμπίνη, Σύμβουλος Ελεγκτικού Συνεδρίου:

«Η υποκατάσταση αναδόχου κατά την εκτέλεση σύμβασης δημοσίου έργου ή μελέτης, σύμφωνα με την νομολογία του Ελεγκτικού Συνεδρίου.»

Δημήτριος Ράικος, Αναπληρωτής Καθηγητής Διοικητικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ., Πρόεδρος Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ:

«Οι αρμοδιότητες της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) και η σημασία του συντονιστικού της ρόλου στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων»

Ιωάννης Δ. Κίτσος, Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος:

«Οι δημόσιες συμβάσεις παραχώρησης στην Ευρώπη. Η νέα Οδηγία 2014/23/ΕΕ για την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων σε έργα και υπηρεσίες».

Συντονιστής: Ηλίας Μικρουλέας, Δ.Ν. Πανεπιστημίου Μονάχου, Δικηγόρος

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν τις επιστημονικές εκδηλώσεις της περιόδου Φεβρουαρίου-Μαΐου 2015. Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 μπορούν να παραληφθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής στο Συνέδριο «Διοικητική Δικαιοσύνη» της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων που πραγματοποιήθηκε στο ΝΣΚ την 3 και 4 Δεκεμβρίου 2014.

 
Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.