Επιστημονική εκδήλωση: Η πνευματική ιδιοκτησία μεταξύ πολιτισμού και εμπορίου

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 (17.45-20.45 μ.μ.).

(Εθνική Τράπεζα Ελλάδος Κύπρου, Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 15)

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και η Ένωση Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας Κύπρου (ΕΔΠΙ) σε συνεργασία με το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου σας προσκαλούν στην επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Η πνευματική ιδιοκτησία μεταξύ πολιτισμού και εμπορίου», η οποία θα λάβει χώρα στις 12 Νοεμβρίου 2018.

Η εκδήλωση χωρίζεται σε δυο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα αναπτυχθούν επιμέρους θεματικές της πολιτιστικής και ηθικής διάστασης της προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας, με επίκεντρο τη σύζευξη ή τη σύγκρουση οικονομικών και πολιτιστικών επιδιώξεων. Στο δεύτερο μέρος αναπτυχθούν οι εξελίξεις του κυπριακού και ευρωπαϊκού δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας με έμφαση στο έργο ως οικονομικό και εμπορικό αγαθό.

Η εκδήλωση προσφέρει μια πολύτιμη ευκαιρία σε δικηγόρους, νομικούς συμβούλους, δικαστές, ερευνητές, ακαδημαϊκούς, φοιτητές, καλλιτέχνες, δημιουργούς, εκδότες, εκπροσώπους Τύπου, κρατικές αρχές και πλήθος ιδιωτικών φορέων να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις του δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας σε ενωσιακό και εθνικό επίπεδο υπό το πρίσμα της διπλής διάστασης της πνευματικής ιδιοκτησίας ως πολιτιστικού και οικονομικού αγαθού.

Περισσότερες πληροφορίες και πρόγραμμα, εδώ.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.