Προασπίζοντας τα δικαιώματα της εξαρτημένης γυναίκας και του παιδιού της

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην επιστημονική ημερίδα με θέμα:
«Προασπίζοντας τα δικαιώματα της εξαρτημένης γυναίκας και του παιδιού της»
η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29/05/2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας 50. Ώρα προσέλευσης: 9:00 πμ.
Η ημερίδα διοργανώνεται από το Δίκτυο για τις Εξαρτημένες Γυναίκες, Μητέρες και τα Παιδιά τους* σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και τελεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας.

Κύριος σκοπός της ημερίδας είναι η ανάπτυξη προβληματισμού σχετικά με την προστασία της εξαρτημένης γυναίκας και του παιδιού της μέσα από την κριτική παρουσίαση των υπαρχόντων προγραμμάτων φροντίδας καθώς και του θεσμικού πλαισίου και της νομοθεσίας. Φιλοδοξεί επίσης να εκκινήσει έναν γόνιμο διάλογο με στόχο την προώθηση των δικαιωμάτων της εξαρτημένης γυναίκας και του παιδιού της, αλλά και τη βελτίωση και διεύρυνση των υπηρεσιών που τους προσφέρονται, ενώ παράλληλα αποσκοπεί στην παρουσίαση καλών πρακτικών και καινοτόμων παρεμβάσεων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

*Το Δίκτυο για τις Εξαρτημένες Γυναίκες, Μητέρες και τα Παιδιά τους έχει συσταθεί και συντονίζεται από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ με τη συμμετοχή των: 18 ΑΝΩ, Γενική Γραμματεία Ισότητας, Γ. Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», Γ. Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», Δήμο Αθηναίων, Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών, Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών, ΚΕΕΛΠΝΟ, Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής «Π.Π.Π.Α.- Η ΜΗΤΕΡΑ», Νοσοκομείο Παίδων «H ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», ΟΚΑΝΑ.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.