ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων διοργανώνουν ειδικό επιμορφωτικό σεμινάριο στο πλαίσιο του έργου “Πλατφόρμα Δράσης για τα Δικαιώματα στην Ψυχική Υγεία” (www.psy-dikaiomata.gr), το οποίο χρηματοδοτείται από τα EEA Grants στο πλαίσιο του προγράμματος “Είμαστε Όλοι Πολίτες” που διαχειρίζεται το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Το σεμινάριο, με θέμα «Δικαιώματα ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας και η προστασία τους στην πράξη» απευθύνεται σε δικηγόρους και φοιτητές Νομικής που συνιστούν τους κύριους εγγυητές της προστασίας των δικαιωμάτων των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγεία, ιδίως όσων αντιμετωπίζουν τα σοβαρότερα ψυχικά νοσήματα και υπόκεινται σε καθεστώς ακούσιας νοσηλείας, δικαστικής συμπαράστασης κα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/11/15 και ώρες 17.00-20.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ, Ακαδημίας 60). Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Συνοδευτικά της ανακοίνωσης επισυνάπτεται σχετική αφίσα με τη θερμή παράκληση της ανάρτησής της στον επίσημο ιστότοπό σας και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Περισσότερες πληροφορίες: 210-9221739, Μαρία Πασχούλα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.