Συνέδριο ΟΒΙ με θέμα ‘Τεχνολογίες Περιορισμού της Κλιματικής Αλλαγής’

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (European Patent Office, EPO) διοργανώνει Συνέδριο με θέμα «Τεχνολογίες Περιορισμού της Κλιματικής Αλλαγής» την Πέμπτη 21 και Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Το Συνέδριο θα εξετάσει τις παγκόσμιες και ευρωπαϊκές τάσεις σχετικά με την ανάπτυξη και εφαρμογή Τεχνολογιών για τον Περιορισμό της Κλιματικής Αλλαγής (Climate Change Mitigation Technologies – CCMTs). Στόχος του Συνεδρίου είναι να παρέχει μία πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών αναφορικά με την ανάπτυξη και διάδοση Τεχνολογιών Περιορισμού της Κλιματικής Αλλαγής στην Ευρώπη, με ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Θα δοθούν πληροφορίες και κατευθύνσεις σχετικά με τις εξελίξεις στην καινοτομία και την εμπορευματοποίηση των Τεχνολογιών για τον Περιορισμό της Κλιματικής Αλλαγής και θα συζητηθεί η ενσωμάτωση Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καθώς και οι σύγχρονες προκλήσεις ως προς την εφαρμογή Τεχνολογιών για τον Περιορισμό της Κλιματικής Αλλαγής, με παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών και περιπτωσιολογικών μελετών από διαφορετικές χώρες.

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου δεν έχει οικονομική επιβάρυνση. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η συμπλήρωση και αποστολή στον ΟΒΙ της Φόρμας Συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής: 15.9.2017. Δεδομένου ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο συνέδριο θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία Ελληνικά – Αγγλικά.

Μπορείτε να επικοινωνείτε:
Ράνια Ζαχαροπούλου
Email: rzax@obi.gr
Τηλέφωνο: 210 6183541

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL
Αίθουσα PELLA-MYCENAE
Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2
161 21 Αθήνα

ΔΙΑΜΟΝΗ
Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας έχει διαπραγματευτεί ειδικές τιμές δωματίων στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL όπου θα διεξαχθεί το Συνέδριο. Οι ειδικές τιμές ισχύουν για κρατήσεις μέχρι 30.6.2017 και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του κωδικού ACO2-2017 στη φόρμα κράτησης.

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.