Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο Νέο Έτος

Το Justina.gr σας εύχεται ολόψυχα Καλές Γιορτές! Σε όλους τους αναγνώστες μας, τους πολύτιμους συνεργάτες μας και σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο!

Το 2016 στιγματίστηκε από έντονη γεωπολιτική κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο. Ας ελπίσουμε ότι η νέα χρονιά επιφυλάσσει λιγότερες απώλειες, λιγότερη βία και οικονομική αστάθεια εντός και εκτός ΕΕ.

Το Justina.gr θα συνεχίσει και το 2017 να παρακολουθεί και να καταγράφει τις εξελίξεις, όσον αφορά ιδίως στα ανθρώπινα δικαιώματα, τη μεταναστευτική πολιτική, την Ενωσιακή και εγχώρια έννομη τάξη. Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε τις δικές σας απόψεις, να διαβάσουμε τα σχόλια και τις τοποθετήσεις σας για κάθε πτυχή της νομικής, πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας.

Ευχαριστούμε προσωπικά τον κ. Γεώργιο Τσαούση, Δικηγόρο και Πρόεδρο της Ένωσης Νομικών Μεταναστευτικού Δικαίου ‘IMMIGRATIO’, καθώς και τον κ. Αναστάσιο Μ. Πούλιο, Δικηγόρο, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, για τη συνέντευξη και το άρθρο που μας παραχώρησαν αντίστοιχα. Ευχαριστούμε επίσης τον Όμιλο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων για τις συνεισφορές του.

Και βέβαια πολλά ευχαριστώ στην κα Ελένη Τζούλια και τον κ. Δημήτρη Τουτουντζόγλου, Δικηγόρους, χωρίς την καθημερινή προσπάθεια και ενασχόληση των οποίων το site μας δεν θα υπήρχε. Θέλουμε η παρέα μας να αυξηθεί! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για συνεργασία!

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.