ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ

Άρθρο 1 – ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
1.Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών «συνδιοργανωτής», προκηρύσσει τον «2ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Νομικών 12,00 χλμ.» στην Τοπική κοινότητα Λιθοτόπου Π.Ε.Σερρών (φράγμα λίμνης Κερκίνης), την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, και ώρα εκκίνησης 09:30, με τη συμμετοχή νομικών, σε μία προσπάθεια αφενός να επαναληφθεί η περσινή επιτυχία του 1ου μας Αγώνα Δρόμου Νομικών, αφετέρου να καθιερωθεί ως θεσμός η διοργάνωση αγώνων δρόμου νομικών και από άλλους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ελλάδας.
2.Σκοπός μας παραμένει η άθληση των νομικών και δικηγόρων, η σύσφιξη των σχέσεων τους και η συμμετοχή τους στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της χώρας.
3.Στόχος της διοργάνωσης παραμένει η συμμετοχή των νομικών με τον αθλητισμό και η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων από άλλους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας μας με σκοπό να διοργανωθεί στο μέλλον Πανελλήνιο Καλεντάρι Αγώνων Νομικών.

Άρθρο 2 – ΔΗΛΩΣΗ -ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
1.Στον αγώνα δρόμου των νομικών των 12 χιλιομέτρων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, που είναι Δικηγόροι ή ασκούμενοι δικηγόροι εγγεγραμμένοι σε Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, Δικαστές, Εισαγγελείς, Στρατοδίκες, Συμβολαιογράφοι, Δικαστικοί υπάλληλοι, Δικαστικοί Επιμελητές, Υπάλληλοι Υποθηκοφυλακείου, Υπάλληλοι Στρατοδικείου, Υπάλληλοι Δικηγορικών Συλλόγων, Υπάλληλοι Ταμείων Προνοίας Δικηγορικών Συλλόγων, οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι – μέλη του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, φοιτητές και απόφοιτοι νομικών σχολών, όλοι οι ανωτέρω ανεξαρτήτως του τόπου όπου υπηρετούν και γενικά όλοι προερχόμενοι από τον ευρύτερο χώρο της Δικαιοσύνης.
2.Η συμμετοχή θα δηλώνεται στη φόρμα εγγραφής που υπάρχει στην ιστοσελίδα «www.kerkinilakerun.gr», (ΕΓΓΡΑΦΕΣ) όπως και όλων συμμετεχόντων αθλητών του αγώνα, όμως θα πρέπει να συμπληρωθεί το πεδίο “Συμμετοχή στον 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Νομικών” προκειμένου να συμπεριληφθεί στην κατηγορία των νομικών.
3.Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε από τους συμμετέχοντες υποβάλει ένσταση σε βάρος αθλητή για την μη έγκυρη συμμετοχή του στην παρούσα κατηγορία, τότε ο ενιστάμενος αθλητής θα πρέπει να επιδείξει την επαγγελματική του ταυτότητα στην Οργανωτική Επιτροπή.

Άρθρο 3 – ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
1.Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Όλοι οι δρομείς που θα λάβουν μέρος στον Αγώνα, συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
2.Ο «συνδιοργανωτής» δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Από τον «συνδιοργανωτή» δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες (–σες) αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
3.Ωστόσο θα υπάρχει κάλυψη του αγώνα από γιατρούς, νοσηλευτές και ομάδα εκπαιδευμένων εθελοντών.

Άρθρο 4 – ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
1.Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει από ειδικό συνεργείο και θα δοθεί ένας χρόνος (χρόνος τερματισμού) για κάθε αθλητή (-τρια) που θα συμμετέχει στον αγώνα των 12κ.
2.Οι αγωνιζόμενοι που δεν θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξη στα αναφερόμενα σημεία θα ακυρώνονται των αγώνων.

Άρθρο 5 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 
Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο μετά τη λήξη των αγώνων, στο επίσημο site της διοργάνωσης «www.kerkinilakerun.gr» και στο site του Δ.Σ.Σερρών «www.dsserron.gr», δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει ένσταση εντός πέντε ημερολογιακών ημερών. Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός δέκα εργασίμων ημερών.

Άρθρο 6 – ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΘΛΗΤΏΝ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΟΜΙΚΏΝ
1.Οι δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό και το αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης, μία ώρα νωρίτερα από την εκκίνηση του αγώνα.
2.Ο κάθε αθλητής (-τρια) οφείλει να φέρει το νούμερο του αγώνα της διοργάνωσης σε διακριτή εμφανή θέση στο μπροστινό μέρος. Αθλητής (-τρια) που τρέχει χωρίς νούμερο δεν δικαιούται τροφοδοσία και υδροδοσία από τους σταθμούς υποστήριξης και αποβάλλεται από τη διοργάνωση.

Άρθρο 7 – ΚΥΠΕΛΛΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΑ
1.Στους τρεις πρώτους νικητές των 12κ, αντρών και γυναικών, θα δοθούν κύπελλα και αναμνηστικά δώρα.
2.Αναμνηστικά μετάλλια θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν έγκαιρα τον αγώνα μέσα στους προκαθορισμένους χρόνους που ορίζονται από την προκήρυξη της διοργάνωσης. Χρηματικά έπαθλα δε θα υπάρχουν.
3.Η συμμετοχή όλων όσων θα συμμετάσχουν στην παρούσα κατηγορία, αποδέχονται την προκήρυξη του αγώνα.

Άρθρο 8 – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
– Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών, δ/νση: Δελαπόρτα 3, Σέρρες – τηλ.2321051659
– Πληροφορίες: Γιώργος Καραγεωργίου 6937089088 – mail.gkf@hotmail.gr 

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.