Σεμινάριο για την αίτηση ακύρωσης από την Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ)

www.dimosiodikaio.gr

«ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ»

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ –ΜΑΪΟΥ 2016 ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ)

Αίθουσα Εκδηλώσεων Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ακαδημίας 60, 1ος όροφος

Η  Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει και αυτή την χρονιά σε συνεργασία με τον ΔΣΑ Επιστημονικές Εκδηλώσεις – Σεμινάρια Δημοσίου και Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου που θα λαμβάνουν χώρα την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαϊου 2016 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος), συγκεκριμένες Τετάρτες απόγευμα 6-8 μ.μ.

Οι τέσσερις πρώτες επιστημονικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τις Τετάρτες 10 και 24 Φεβρουαρίου και 2 και 9 Μαρτίου 2016 και θα έχουν ως τίτλο «ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ». Στον ειδικό κύκλο «ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ» θα αναπτυχθούν από έγκριτα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων οι εξής θεματικές:: Συνταγματική κατοχύρωση της αιτήσεως ακυρώσεως. Δικαιοδοσία ΣτΕ – Διοικητικών Δικαστηρίων. Προϋποθέσεις παραδεκτού. Διαδικασία ενώπιον του ΣτΕ και Τακτικών διοικητικών Δικαστηρίων. Λόγοι ακυρώσεως. Αποτελέσματα ακύρωσης. Αίτηση Αναστολής. Ασφαλιστικά Μέτρα. Το πλήρες πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων, αλλά και στην σελίδα της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων στο facebook τις επόμενες εβδομάδες.. Η πρώτη επιστημονική εκδήλωση του κύκλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 με ομιλητές τους κ.κ. Ν. Ρόζο και Γ. Δελλή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δηλώσεις συμμετοχής στις επιστημονικές εκδηλώσεις γίνονται και ηλεκτρονικά από 3.2.2016 στο enwsiellinwndimosiologwn@gmail.com.

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους παρακολουθήσουν όλες τις επιστημονικές εκδηλώσεις του κύκλου «Αίτηση Ακυρώσεως» την περίοδο Φεβρουαρίου- Μαρτίου 2016.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.