Τι δώρο να κάνετε στον δικηγόρο σας…

Μέρες εορτών και είθισται να ανταλλάζουμε δώρα με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ένα από αυτά είναι με βεβαιότητα και ο δικηγόρος σας. Τον αγαπάτε γιατί σας ξεμπλέκει. Τον αγαπάτε γιατί σας ακούει πάντα με προσοχή, όσο άσχετο κι αν είναι αυτό που λέτε με τον λόγο για τον οποίο σας έκλεισε ραντεβού. Τον αγαπάτε, επίσης, γιατί σας κάνει πίστωση. Ε, ειδικά εάν τυχαίνει να δουλεύει για σας μέσα στις γιορτές, ένα δωράκι του το οφείλετε. Παρότι σίγουρα θα εκτιμούσε περισσότερο να του καταβάλετε (σε μετρητά) μέρος έστω από τα χρωστούμενα, παρακάτω σας δίνουμε μερικές ακόμα ιδέες…

Δώρα για δικηγόρους

 

Μια μπουκαλοθήκη με ζυγό, χαρτοφύλακα και … περουκίνι (βρείτε τις εδώκαι εδώ)

DVD με την ταινία για τη ζωή της Ruth Bader Ginsburg , δικαστή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Η ταινία κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018 στην Αμερική, έχει αποσπάσει καλές κριτικές και έχει σπάσει τα ταμεία… Η Ginsburg θεωρείται επιδραστική προσωπικότητα, με μεγάλο έργο και συνεισφορά στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων των γυναικών και την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων εν γένει. Βρείτε το φιλμ, εδώ.

 

Κουπίτσες, μαξιλαράκια, μπλουζάκια κλπ., που λένε πόσο τέλειος είναι ο δικηγόρος σας (δείτε ολόκληρη συλλογή, εδώ κι εδώ)

Law & Order: The Complete Series, από εδώ. Για να μη χάσει επεισόδιο…

Το βραβευμένο επιτραπέζιο παιχνίδι «lawsuit» (αγωγή) για όλη την οικογένεια και για παιδιά από 8 ετών και πάνω. Για να βάλει στο πνεύμα από νωρίς και τα παιδιά του… (βρείτε το εδώ).

Έναν καταστροφέα εγγράφων, για να συμμορφώνεται με τον GDPR…. (εδώ θα βρείτε πολλούς, διαλέξτε έναν μεγάλο που κάνει δουλειά)

Στυλό, θήκες για κάρτες, ημερολόγια και διακοσμητικά για το γραφείο του (δείτε εδώ πολλά)

Ένα βιβλίο που ποτέ δεν θα αγόραζε ο ίδιος, αλλά πάντα αναρωτιόταν τι λέει (από εδώ)

Προφανώς δεν κάνουμε διαφήμιση σε καμία επιχείρηση. 

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!! Καλή Χρονιά με υγεία!

 

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *