Προκήρυξη για θέση εκπαιδευομένου από το ΕΛΙΑΜΕΠ

Το ΕΛΙΑΜΕΠ ζητά εκπαιδευόμενη/ο (μερικής απασχόλησης) για το έργο «Ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ένταξη των μεταναστών» και το έργο «Οικίες Κληρονομιές: Η Αθήνα μέσα από τον φακό των προσφύγων».

Ημερομηνία έναρξης: 10 Σεπτεμβρίου 2018

Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικής εργασίας, το ΕΛΙΑΜΕΠ επιθυμεί να συμπεριλάβει στην ομάδα του μια/έναν εκπαιδευόμενη/ο μερικής απασχόλησης.

Ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα συνεργαστεί με την κα Μαρίνα Νικόλοβα στο πλαίσιο των έργων «Ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ένταξη των μεταναστών» και «Οικίες Κληρονομιές: Η Αθήνα μέσα από τον φακό των προσφύγων».

Ο/η εκπαιδευόμενος/η θα κληθεί να βοηθήσει στη συλλογή πληροφοριών και καλών πρακτικών για θέματα κοινωνικής ένταξης των μεταναστών στην Ελλάδα, στη συγγραφή κειμένων και στην υποστήριξη εκπαιδευτικών συναντήσεων με πρόσφυγες στα πλαίσια των έργων.

Η θέση είναι μη-αμειβόμενη και διαθέσιμη από την 10 Σεπτεμβρίου 2018 και για έξι (6) μήνες με παρουσία στο γραφείο.

Απαιτούμενα προσόντα:

–           Απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος Ελληνικού ή ξένου ΑΕΙ με αντικείμενο τις πολιτικές ή κοινωνικές επιστήμες. Γνώση του αντικειμένου της μετανάστευσης επιθυμητή. Προηγούμενη εμπειρία σε ερευνητικό πρόγραμμα θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

–           Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας (γραπτή και προφορική).

–           Άριστη γνώση Η/Υ και άνεση στη χρήση του διαδικτύου για έρευνα.

–           Καλή επικοινωνία, επιμέλεια και ανεπτυγμένη ικανότητα ομαδικής εργασίας.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 22 Αυγούστου 2018

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μια σύντομη επιστολή που να εξηγεί για ποιους λόγους ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θέση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση nina@eliamep.gr, αναγράφοντας απαραίτητα στο θέμα τον κωδικό θέσης MIG_2018.

 
Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.