Ζητούνται ασκούμενοι από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, βάσει της παρ. 8 του άρθρου 21 του ν. 3959/2011 (Φ.Ε.Κ. 93/Α ́/20.04.2011), όπως ισχύει, μπορούν να απασχολούνται προς απόκτηση πρακτικής εμπειρίας στο νομικό ή οικονομικό τομέα του ελεύθερου ανταγωνισμού, για περίοδο που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες, έως δέκα (10) νέοι επιστήμονες, οι οποίοι επιλέγονται προς τούτο με απόφαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση της Επιτροπής.

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (απόφοιτοι) νέοι επιστήμονες – οικονομικής ή/και νομικής επιστήμης -, ιδίως εκείνοι με κατεύθυνση οικονομετρίας ή πληροφοριακών συστημάτων (data scientists) με εξειδίκευση στον χειρισμό και στην ανάλυση αλγορίθμων και τεχνικών μηχανικής μάθησης και γενικότερα τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης, κατά προτίμηση βασισμένες σε οικονομικές και στατιστικές αρχές. να υποβάλλουν έως και την Παρασκευή, 04/10/2019 στην ηλ/κή διεύθυνση hr@epant.gr, σχετική αίτηση, η οποία θα συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών.

Μετά το πέρας της άσκησης στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, οι ασκούμενοι θα λάβουν βεβαίωση και συστατική επιστολή επιτυχούς ολοκλήρωση της άσκησης στην Επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Επιτροπής Ανταγωνισμού (τηλ.: 210-88.09.224)

 
Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.