Ανθρώπινα Δικαιώματα σε Κρίση – Η Γυναικεία Διάσταση

Η Επιτροπή Νομικών & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ελληνικού Τμήματος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Γυναικών (EUW) διοργανώνει την Παγκόσμια  Ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ημερίδα με θέμα: «Ανθρώπινα Δικαιώματα σε Κρίση – Η Γυναικεία Διάσταση» Την εκδήλωση θα προλογίσει η Πρόεδρος της Ενωσης Κα Αφροδίτη Μπλέτα, Δικηγόρος-Διαμεσολαβήτρια, Πρόεδροςτου Ελληνικού Τμήματος και Διεθνής Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Γυναικών.
 Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 5μμ στην αίθουσα τελετών του Μεροπείου Ιδρύματος, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45, στην Πλάκα (Εναντι του Ηρωδείου).
Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν Ακαδημαϊκοί και Επιστήμονες εγνωσμένου κύρους που θα προσπαθήσουν να κυκλώσουν αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα από όλες τις πλευρές του.
Ομιλητές:
Η Κα Ευγενία Παπαδοπούλου, Δικηγόρος- Ειδική Επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη θα μιλήσει με θέμα:  O Συνήγορος του Πολίτη ως φορέας για την παρακολούθηση και προώθηση της εφαρμογής, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, της αρχής των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης ανεξαρτήτως φύλου.
Η Δρ Λάουρα Μαράτου-Αλιπράντη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Επισκέπτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εμπειρογνώμων  σε θέματα  φύλου  και   ισότητας, θα μιλήσει με θέμα: Διακρίσεις λόγω φύλου στα ΜΜΕ και πολιτικές καταπολέμησής τους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Η Δρ Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Ισορροπία των φύλων σε ηγετικές θέσεις.
Η Κα Αρτεμις Παλλάς Λιόντα, Business consultant & coach θα μας ενημερώσει για το πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Και τέλος
Ο Κος Αντώνιος Γκορτζής, President of Business Ethics Network Vice- President of a foundation for gifted children’s name Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α – ARISTEIAS:  Επιτυχημένες Μάνατζερς σε Επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν.
Την Εκδήλωση θα συντονίσει η Κα Ολγα Παυλίδου-Κουτρουμπή, Πρόεδρος  της Ελληνικής & Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής  Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  της Ευρωπαϊκής Ενωσης Γυναικών.
Η εκδήλωση θα κλείσει με ένα ποτήρι κρασί και συζήτηση των ομιλητών με τους φίλους της Οργάνωσης μας που θα είναι παρόντες γύρω από το καυτό αυτό θέμα.
Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.