Ο κ. Μιχαήλ Βηλαράς αναγορεύεται επίτιμος διδάκτορας Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ

 

Την 24η Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στην Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ο κύριος Μιχαήλ Βηλαράς, Πρόεδρος Τμήματος στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσφώνηση από τον Αναπληρωτή Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Ναπολέοντα Ν. Μαραβέγια.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον Διευθυντή του Β΄ Τομέα Ιδιωτικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή του Εμπορικού Δικαίου Ηλία Σουφλερό.

Αναγόρευση του τιμωμένου:

 Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος της Σχολής, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από την Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής, καθηγήτρια Διονυσία Καλλινίκου.

 Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από την Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής, καθηγήτρια Διονυσία Καλλινίκου.

Ομιλία του τιμωμένου κυρίου Μιχαήλ Βηλαρά με τίτλο: «Η προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων στην Ε.Ε. αντιμέτωπη με τις σύγχρονες προκλήσεις».

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *