Πρώτο Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων

Η KPMG διοργανώνει το 1o Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες, μετόχους και μέλη διοικητικού συμβουλίου και στελέχη οικογενειακών επιχειρήσεων.

Οι ομιλητές θα αναλύσουν τα «φλέγοντα» ζητήματα για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, καθώς και τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές επιχειρηματικές τάσεις, όπως τη Διακυβέρνηση (Governance), τον Προγραμματισμό Διαδοχής και Μετάβασης (Succession Planning & Transition) και την Ανάπτυξη (Growth).

Παράλληλα θα παρουσιαστούν τα ευρήματα της παγκόσμιας έρευνας για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ τέλος θα υπάρξουν και ενότητες πρακτικών εφαρμογών.

Μεταξύ των ομιλητών είναι ο Γενικός Γραμματέας του European Family Businesses Jesus Casado, η καθηγήτρια της έδρας οικογενειακών επιχειρήσεων του INSEAD Business School Christine Blondel, η Λένα Παπαλεξοπούλου, μέλος της οικογένειας ΤΙΤΑΝ και ιδρυτικό μέλος της ΔΕΣΜΟΣ, o Christophe Bernard, επικεφαλής των υπηρεσιών οικογενειακών επιχειρήσεων της KPMG παγκοσμίως, καθώς και επιφανείς επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μεγάλων Ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων.

Το Forum θα λάβει χώρα την Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 στην Αίγλη Ζαππείου. Αναλυτικό πρόγραμμα θα βρείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής:
τηλ.: 2111815740 (κα Φωτεινή Γιαννοπούλου), e-mail: familybusiness@kpmg.gr

KURZSICHTICH mini

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.