Συνέδριο νεανικής Επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη το Δεκέμβριο

Από 16 έως 18 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και στοχεύει να καθιερωθεί ως θεσμικό γεγονός επαναλαμβανόμενο σε ετήσια βάση!

Δομημένο στα πρότυπα των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών θεσμών ευελπιστεί να κερδίσει μια θέση στα μεγάλα ετήσια διεθνή γεγονότα προάγοντας την επιχειρηματικότητα και την αλληλεπίδραση ανθρώπων από διαφορετικούς κλάδους και ενώνοντας την Ελλάδα με διαφορετικές χώρες, χτίζοντας επιχειρηματική κουλτούρα και στοχεύοντας να δημιουργήσει ένα νέο κόμβο επιχειρηματικότητας διεθνώς!

Το INNECO όπως ονομάζεται από τα αρχικά “Ιnternational NE Cοnference” σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσελκύσει κοινό από όλους τους τομείς της οικονομίας με ομιλητές διεθνούς βεληνεκούς, καταξιωμένους στο είδος τους, ιδρυτές καινοτόμων επιχειρήσεων, στελέχη κολοσσών επιχειρήσεων και προσωπικότητες του επιχειρείν που σπάνια έχει την δυνατότητα κάποιος να τους παρακολουθήσει και μάλιστα στο ίδιο συνέδριο, με ομιλίες που θα εμπνεύσουν κάθε άνθρωπο που επιχειρεί ή σκέφτεται να επιχειρήσει!

Οργανώθηκε με μεγάλη προσοχή ώστε να είναι αφενός προσιτό οικονομικά σε όλους για να μην εξαιρεί κανέναν αφετέρου να διατηρήσει την ποιότητα εφάμιλλη των μεγάλων συνεδρίων του Εξωτερικού! Όμως, το INNECO δεν αποτελεί απλά ένα συνέδριο σαν όλα τα άλλα, αλλά ένα πολύ-συνέδριο. Για πρώτη φορά επιχειρείται η αγαστή συνύπαρξη ενός κλασικού Συνεδρίου, μιας Έκθεσης, ενός Διαγωνισμού business plan και ενός Επιστημονικού Συνεδρίου!!!

Το κλασικό Συνέδριο θα αποτελείται από εξειδικευμένες ομιλίες μεγάλων προσωπικοτήτων του χώρου τους και άκρως ενδιαφέροντα σεμινάρια και εργαστήρια (workshops) από αναγνωρισμένους coaches και trainers.

Στην Έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας θα εκτίθενται καινοτόμα προϊόντα, πατέντες και ερευνητικά μοντέλα από όλο τον κόσμο με σκοπό την προσέλκυση κεφαλαίων και επίδοξων επενδυτών με δωρεάν είσοδο για όλο το κοινό.

Ο Διαγωνισμός business plan προτρέπει τους νέους με ιδιαίτερες επιχειρηματικές ιδέες να τις παρουσιάσουν και όλα τα χρήματα που θα συλλεχθούν από τις συμμετοχές, θα επιστραφούν ως 1ο βραβείο στο καλύτερο επιχειρηματικό σχέδιο μετά από αξιοκρατική αξιολόγηση.

Το επιστημονικό – ερευνητικό Συνέδριο προτρέπει μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιου διδάκτορες Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού να παρουσιάσουν τις επιστημονικές τους διατριβές και τα ερευνητικά αποτελέσματα είτε σε μορφή abstract είτε σε μορφή άρθρου με σκοπό να δημοσιευθεί σε έντυπο του INNECO αλλά και έπειτα από αξιολόγηση σε αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα, τους ομιλητές, το κόστος συμμετοχής κ.α. εδώ.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.