Διαδικτυακό Συνέδριο Ναυτικού Δικαίου (elsa)

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών – τμήμα Ελλάδος (ELSA Greece) με σταθερή παρουσία εδώ και τουλάχιστον μία πενταετία στη διοργάνωση ακαδημαϊκών δράσεων με θέμα το Ναυτικό Δίκαιο (διεθνή Summer ELSA Law Schools, Institutional Visit week κ.α.) θα πραγματοποιήσει φέτος πανελλήνιο συνέδριο με γενική θεματική το Ναυτικό Δίκαιο.
Η διοργάνωση τελεί υπό την επίσημη Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και θα λάβει χώρα διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom Webinars την Παρασκευή 23 Ιουλίου και το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021.
Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα του νομικού συνεδρίου εστιάζει στην ενημέρωση και την εξοικείωση των συμμετεχόντων με επίκαιρα και καίρια ζητήματα του Ναυτικού Δικαίου. Σκιαγραφώντας την ανάπτυξη του εν λόγω κλάδου δικαίου τα τελευταία χρόνια, τις σύγχρονες εξελίξεις και μεταρρυθμίσεις, αλλά και εμβαθύνοντας σε επιμέρους ναυτιλιακά θέματα, το Συνέδριο έχει ως στόχο να προσφέρει εφόδια και ακαδημαϊκά ερεθίσματα με υψηλή αξία για την επιστημονική καλλιέργεια και την σύγχρονη δικηγορία στο συγκεκριμένο πεδίο δικαίου.
Ο σύνδεσμος για εγγραφή, μέσα από μια εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία, βρίσκεται στην ιστοσελίδα : https://www.elsa-greece.org/shop/
Προσοχή: εγγραφές μέχρι 21/7/2021!
Μείνετε συντονισμένοι/-ες για το ακαδημαϊκό πρόγραμμα, τους ομιλητές και τις θεματικές των εισηγήσεων τους!
Θα σταλούν ηλεκτρονικές βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους/-ες τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες. 
 
Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.