Περί Θέμιδος και Μεταρρύθμισης: Από τη Σύγχρονη Δίκη στην Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη

Ενόψει των δρομολογούμενων μεταρρυθμίσεων και δράσεων εκσυγχρονισμού στο χώρο της δικαιοσύνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προωθεί περαιτέρω την επιστημονική συζήτηση, στο πλαίσιο της νέας σειράς webinars «Σύγχρονα Θέματα Δικαιοσύνης».
Ειδικότερα, στο 4ο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Περί Θέμιδος και Μεταρρύθμισης: Από τη Σύγχρονη Δίκη στην Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη», η Επίκουρη Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής, Δρ Άννα Πλεύρη, συζητά με τον Γενικό Γραμματέα Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Πάνο Αλεξανδρή, για τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, και την επόμενη μέρα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στον απόηχο των εξελίξεων που δρομολόγησε η κοινωνική αποστασιοποίηση και η πανδημική κρίση.
Το επεισόδιο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της Σελίδας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο Facebook, την Τετάρτη, 1.7.2020, ώρα 3.00 μ.μ.
Για να κάνετε like στη Σελίδα της Σχολής στο Facebook και να παρακολουθήσετε ζωντανά το webinar, αλλά και να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες του ιδρύματος, πατήστε εδώ.

 
Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.