Η Tiffany Trump ετοιμάζεται να σπουδάσει νομική…

Νομικές σπουδές αποφάσισε να κάνει η δευτερότοκη κόρη του Πλανητάρχη, 22 ετών σήμερα. Για το λόγο αυτό φέρεται να “τσέκαρε” όλα τα μεγάλα Πανεπιστήμια της Αμερικής, Χάρβαρντ, Columbia κλπ. για να καταλήξει στο Georgetown University στην Ουάσινγκτον. Η επιλογή αυτή τη φέρνει πιο κοντά (γεωγραφικά) στον πατέρα της και στη μεγαλύτερη αδελφή της Ivanka, όπως και στα φώτα της δημοσιότητας…

Το γεγονός έχει προκαλέσει καυστικά σχόλια στην Αμερική. Τα μέσα αντιμετωπίζουν με ειρωνία την προοπτική να ασχοληθεί με την απονομή της δικαιοσύνης η κόρη ενός Προέδρου, που από το ξεκίνημα της θητείας του ήρθε σε σύγκρουση με τους λειτουργούς της σε μια σειρά από θέματα. Έτσι π.χ. με το περιβόητο travel ban του.

Από την άλλη, οι μελλοντικοί συμφοιτητές της Tiffany την αντιμετωπίζουν ως έναν ακόμα ουρανοκατέβατο γόνο που ετοιμάζεται να αγοράσει πτυχίο από διακεκριμένο ακαδημαικό ίδρυμα. Ιδού πώς την καλοσωρίζει μια νεαρή δικηγόρος, παιδί μεταναστών από το Πακιστάν, που διέκοψε την εργασία της για να συνεχίσει της σπουδές της στο εν λόγω Πανεπιστήμιο.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.