Προκήρυξη μιας (1) Υποτροφίας «Δημητρίου Ευρυγένη»

Το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου προκηρύσσει μία υποτροφία «Δημητρίου Ευρυγένη» στο Ευρωπαϊκό δίκαιο με την ευγενική χορηγία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Η υποτροφία έχει αντικείμενο τη συλλογή και επεξεργασία υλικού σε εξειδικευμένα θέματα στον παραπάνω κλάδο, ανάλογα με τις ανάγκες του ΚΔΕΟΔ, και θα είναι διάρκειας 6 μηνών (από 1 Ιανουαρίου μέχρι 30 Ιουνίου 2018), με δυνατότητα ανανέωσης. Η υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 400 ευρώ τον μήνα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι δικηγόροι, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Δ.Σ.Θ.), ή ασκούμενοι δικηγόροι του Δ.Σ.Θ., να γνωρίζουν πολύ καλά μία ξένη γλώσσα και επαρκώς μία δεύτερη και να έχουν γεννηθεί το έτος 1988 και μεταγενέστερα.

Οι υπότροφοι θα αναλάβουν την υποχρέωση να έχουν φυσική παρουσία στο Κέντρο τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, απασχολούμενοι για 20 ώρες συνολικά την εβδομάδα, μεταξύ των ωρών 09.00-15.30.

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν Βιογραφικό Σημείωμα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση του Κέντρου: kdeod@cieel.gr. Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει στις 4 Δεκεμβρίου 2017.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.