Θέσεις εργασίας στον Ευρωπαίο Επόπτη Προστασίας Δεδομένων

Είστε εξειδικευμένος στην προστασία δεδομένων με εμπειρία στον τομέα της δημόσιας διοίκησης; Εάν ναι, ο Ευρωπαίος Επόπτης Προστασίας Δεδομένων (EDPS) σας ψάχνει!

Στον Ευρωπαίο Επόπτη Προστασίας Δεδομένων θα ασχοληθείτε με μερικά από τα πιο απαιτητικά ζητήματα στον τομέα. Ως ειδικός σε θέματα προστασίας δεδομένων, θα εκπονήσετε εκθέσεις, γνωμοδοτήσεις και θα εκδώσετε αποφάσεις με σκοπό να διασφαλίσετε την ορθή ερμηνεία και εφαρμογή των κανονισμών και της νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων, θα συνδράμετε δε στην παρακολούθηση των πολιτικών και νομοθετικών εξελίξεων σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Για να υποβάλετε αίτηση, πρέπει να είστε πολίτης της ΕΕ με πανεπιστημιακό δίπλωμα τουλάχιστον τριών ετών που θα ακολουθείται από τουλάχιστον τριετή επαγγελματική πείρα στους τομείς του δικαίου της προστασίας των δεδομένων, εκ των οποίων τα μισά στον τομέα της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων στη δημόσια διοίκηση . Επιπλέον, πρέπει να έχετε καλή γνώση μιας από τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ και ικανοποιητική γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Μην χάσετε αυτή τη φανταστική ευκαιρία σταδιοδρομίας – η ιστοσελίδα εγγραφής άνοιξε στις 26/07/2018. Δείτε εδώ.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.