Επικείμενες εκδηλώσεις Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων

9-5-2017: Χ. Χασάπης, Δ.Ν. Δικηγόρος, με θέμα: «Δικονομικά Ζητήματα από τη μείωση της υπέρμετρης ποινικής ρήτρας».

16-5-2017: Α. Ρόκας, Δ.Ν. Δικηγόρος, Εντεταλμένος δικασκαλίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με θέμα: «Η κατάταξη των πιστωτών σύμφωνα με τους νέους κανόνες του ΚΠολΔ και ΠτωχΚ».

23-5-2017: Β. Κυριακίδη, Δικηγόρος, Κάτοχος ΜΔΕ στην Πολιτική Δικονομία,με θέμα: «Προβληματισμοί με αφορμή τις νέες διατάξεις του ΚΠολΔ για την άσκηση της αγωγής»

30-5-2017: Δ. Μανιώτης, Καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με θέμα: «Το ηλεκτρονικό έγγραφο – Επίκαιρες Πρακτικές εφαρμογές».

6-6-2017: L. Cadiet, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο «Παρίσι 1» (Panthéon-Sorbonne), Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Δικονομικού Δικαίου, Διευθυντής του Ινστιτούτου «André Tunc», Κέντρο για την έρευνα για τη Δικαιοσύνη και τη Δίκη, μεθέμα: «Les réformes du système français de justice, entre contraintes économiques etexigencies démocratiques» («Οι τρέχουσες μεταρρυθμίσεις στο γαλλικό σύστημα της Δικαιοσύνης, μεταξύ των οικονομικών επιταγών και των δημοκρατικών απαιτήσεων»)». Η εισήγηση θα γίνει στα γαλλικά, αλλά θα υπάρχει πλήρης γραπτή μετάφραση του κειμένου στα ελληνικά, ενώ στη συζήτηση θα γίνεται διερμηνεία των ερωτήσεων και των απαντήσεων από ελληνικά στα γαλλικά και αντιστρόφως.

Οι εισηγήσεις γίνονται ημέρα Τρίτη και ώρα 8.00 μ.μ στην αίθουσα διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (οδός Ακαδημίας αριθμ. 60).

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.