Θέσεις ακαδημαικού προσωπικού στο Παν/μιο Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ιδρύθηκε το 1989 και δέχθηκε τους πρώτους φοιτητές το 1992. Στη σύντομη αλλά δημιουργική πορεία ανάπτυξής του κατέκτησε διεθνή καταξίωση και σήμερα κατατάσσεται 108ο μεταξύ των νέων πανεπιστημίων παγκοσμίως και ανάμεσα στα 401-500 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου (Times Higher Education Rankings).
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου επιτυγχάνει αξιοσημείωτες διεθνείς διακρίσεις στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δυναμικό πεδίο της έρευνας. Οι διακρίσεις αυτές είναι αποτέλεσμα της προσήλωσης στη συνεχή βελτίωση και αφοσίωσης στην επιδίωξη της αριστείας. Η περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη της έρευνας αποτελεί σταθερό στρατηγικό στόχο του Πανεπιστημίου Κύπρου. Παράλληλα, το Πανεπιστήμιο συνεχώς εξελίσσει, επεκτείνει και εκσυγχρονίζει τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει.
Με σκοπό τη βέλτιστη δυνατή ενίσχυση του ερευνητικού και εκπαιδευτικού του έργου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου επιδιώκει την προσέλκυση καταξιωμένου ακαδημαϊκού προσωπικού. 

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει θέσεις ακαδημαικού προσωπικού στο Τμήμα Νομικής και συγκεκριμένα μία θέση Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή στην ειδικότητα «Εργατικό Δίκαιο» και μια θέση της ίδιας βαθμίδας στην ειδικότητα “Οικογενειακό Δίκαιο”. Πληροφορίες για τους ενδιαφερομένους είναι διαθέσιμες στους παρακάτω συνδέσμους.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα αγγλικά, σε μορφή PDF, μέχρι την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022.

 
Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.