Διαδικτυακό συνέδριο δικανικής ιατρικής

Η Ακαδημία Δικανικής Ιατρικής και Συναφών Επιστημών (ΑΔΙΣΕ), είναι ένας φορέας ο οποίος δημιουργήθηκε πριν από επτά χρόνια, από επιστήμονες που προέρχονται από ποικίλους κλάδους της ιατρικής, της νομικής, της φαρμακευτικής, της χημείας, αλλά και άλλων επιστημών που τους συνδέει το κοινό ενδιαφέρον για τις επιστήμες υγείας και την εφαρμογή τους στο νόμο. Ως επιστημονική εταιρεία, η ΑΔΙΣΕ έχει δεσμευτεί να προωθήσει την εκπαίδευση και να αναδείξει σύγχρονες αρχές και κανόνες συνεργασίας ανάμεσα στους ειδικούς που ενδιαφέρονται για το αντικείμενό της. 
Πριν από ένα χρόνο η ΑΔΙΣΕ αναπτύχθηκε σημαντικά, εγγράφοντας μεγάλο αριθμό νέων μελών τόσο σε ηλικία όσο και σε διάθεση να εργασθούν στο αντικείμενο των επιστημών υγείας και του νόμου. Η ανανέωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την ενσωμάτωση νέων ιδεών και νέων αντικειμένων συμβατών με τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας στο χώρο της υγείας. Οι νέες γνώσεις στη βιολογία, στις νευροεπιστήμες και η συνεχής ανάπτυξη έξυπνων μηχανών έχει οδηγήσει διεθνώς στον επαναπροσδιορισμό θεμελιωδών κοινωνικών αντιλήψεων περί νόσων αλλά και εννοιών όπως αυτές της βούλησης και της συνείδησης.

Με βάση αυτούς τους κεντρικούς άξονες, η ΑΔΙΣΕ μας καλωσορίζει στο 4ο Συνέδριό της, το οποίο προσπαθεί να αναδείξει τους βασικούς της στόχους: Δικανική Εκπαίδευση και Κοινωνικό Προβληματισμό. 

Το Συνέδριο, που έχει τίτλο “Η χρήση των ψυχοδραστικών ουσιών στη θεραπευτική”, θα διεξαχθεί διαδικτυακά λόγω των συνθηκών από 13 έως 15 Νοεμβρίου 2020. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

 
Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.