22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας: 28-30 Ιουνίου στο πάρκο Γουδή

Το 22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας, ένα από τα πιο όμορφα, χαρούμενα και συμπεριληπτικά φεστιβάλ της πόλης ανοίγει τις πόρτες του και μας περιμένει στις 28, 29 και 30 Ιουνίου στο πάρκο Γουδή. Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα του τριήμερου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ. 

Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ σημαίνει αγώνας, οργάνωση, συζήτηση και ενημέρωση για έναν κόσμο χωρίς ρατσισμό, μισαλλοδοξία και ξενοφοβία. Για ένα κόσμο με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη σε αυτούς/ες που την έχουν πιο πολλή ανάγκη. Υποστηρίζεται από τη Διεθνή Αμνηστία, η οποία με δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι πρόκειται να συμμετάσχει στα πάνελ δύο συζητήσεων και ειδικότερα:

  • Την Παρασκευή 28/6, στις 19.30, στην κεντρική συζήτηση με τίτλο: «Δυτικός Πολιτισμός; Ποινικοποίηση της αλληλεγγύης, στρατιωτικοποίηση των συνόρων και αντικοινωνικές πολιτικές ένταξης των προσφύγων»  ο διευθυντής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλάει μαζί με την Πία Κλέιμπ (μέλος των Iouventa10 που διώκονται για τη δράση τους στην Μεσόγειο) και τον Θανάση Βουλγαράκη από τη Λέσβο.
  • Το Σάββατο 29/6, στις 19.30, στη συζήτηση «Η Πατριαρχία Σκοτώνει: Έμφυλη βία, γυναικοκτονίες, κοινωνικός κανιβαλισμός», συμμετέχει η Ειρήνη Γαϊτάνου, Υπεύθυνη Εκστρατειών του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας μαζί με την Άννυ Παπαρούσσου, δικηγόρο της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου/ Πρωτοβουλία Justice For Zak/Zackie.

 

 

 
Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.