Αθλητικό δίκαιο: Ζητήματα Συνταγματικότητας από το Ν. 4326/2015

Το Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου ( Ι.Δ.Ε.Α.Δ) σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει την Παρασκευή 2-10-2015 και ώρα 14.00 στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του TAE KWO DO στο Φάληρο με θέμα :
ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4326/2015
Στην ημερίδα, η οποία δεν έχει κόστος συμμετοχής – εγγραφής θα αναλυθεί και θα συζητηθεί το νομικό θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την στελέγχωση των πειθαρχικών – δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ και των λοιπών ποδοσφαιρικών φορέων με τακτικούς δικαστές μετά την πρόσφατη νομοθέτηση του με τον νόμο 4326/2015.
Εισηγήσεις :
• Το άρθρο 89 του Συντάγματος περί δικαστικών ασυμβίβαστων : ανάλυση – ερμηνεία ( Σ. Χριστοφορίδης, Δικηγόρος – Μέλος ΙΔΕΑΔ )
• Το άρθρο 5 Ν.4326/2015 περί τοποθέτησης τακτικών δικαστών στα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου : ανάλυση – ερμηνεία ( Χ. Γρόλλιος, Δικηγόρος – Μέλος Δ.Σ ΙΔΕΑΔ)
• Τα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό της ( Γ. Παναγόπουλος, Δικηγόρος – Μέλος Δ.Σ ΙΔΕΑΔ)
• Σύνοψη – συμπεράσματα στο πλαίσιο της νέας περί αυτοδιοίκητου διάταξης του Ν.4326/2015 ( Α. Μαλάτος, Πρόεδρος ΙΔΕΑΔ )
Με βεβαιότητα ότι θα συνδράμετε στην διαρκή προσπάθεια μας για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου παρακαλείσθε να παραστείτε.

Με τιμή
Δρ. Ανδρέας Μαλάτος, Πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.