Προωθώντας τα Εναλλακτικά Μέτρα της Κράτησης στην Ελλάδα

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα «Προωθώντας τα Εναλλακτικά Μέτρα της Κράτησης στην Ελλάδα», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 (10 πμ – 2μ.μ.) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60).

Το ΕΣΠ θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα κείμενο πολιτικής προς τις ελληνικές αρχές, με στόχο τη βελτίωση των αντίστοιχων διοικητικών πρακτικών. Το κείμενο αυτό θα αποτελέσει τη βάση για τη διαβούλευση και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των αρμόδιων θεσμικών φορέων, της κοινωνίας των πολιτών και εμπειρογνωμόνων.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς η συμμετοχή σας στην ανωτέρω εκδήλωση. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι και την Τρίτη 15/12/2015, προκειμένου να καταστεί εφικτός ο καλύτερος δυνατός προγραμματισμός.  Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ και προωθήστε την στο gcr1@gcr.gr για να κλείσετε θέση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του ΕΣΠ : 210-3800990

Η συγκεκριμένη δράση είναι μέρος προγράμματος που στηρίζεται από το European Programme for Integration and Migration (EPIM), μια συλλογική πρωτοβουλία του Network of European Foundations.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, δείτε εδώ.

εσπ λογκο

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *