Σύγχρονες Πτυχές του Δικαίου της Κεφαλαιαγοράς (συνέδριο)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ELSA Greece ανακοινώνει τη διοργάνωση του πρώτου, διήμερου, εθνικής εμβέλειας Συνεδρίου για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 με θεματική:

“Σύγχρονες Πτυχές του Δικαίου της Κεφαλαιαγοράς”, στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2022.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών (European Law Students’ Association/ ELSA) αποτελεί έναν διεθνή, ανεξάρτητο, μη πολιτικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος δραστηριοποιείται σε 43 Χώρες και 432 Πανεπιστήμια, με πάνω από 60.000 μέλη. Η ELSA Greece αποτελεί το παράρτημα της ELSA στην Ελλάδα, με τοπικά σωματεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή.
Το πρώτο Συνέδριο της ELSA Greece για το ακαδημαϊκό έτος 2022/23 θα λάβει χώρα στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2022, στην αίθουσα Ερμής του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Υπό την ακαδημαϊκή συνυπευθυνότητα του Δ. Αυγητίδη, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ, οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου κινούνται γύρω από το Δίκαιο της Κεφαλαιαγοράς και τις Συναλλαγές, την Εταιρική Διακυβέρνηση αλλά και θέματα Εποπτείας.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να προσφέρει στα άτομα που θα συμμετάσχουν σε αυτό την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με ένα επίκαιρο θέμα, να αντιληφθούν την αλληλεπίδρασή του με άλλους κλάδους δικαίου, αλλά και να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένους επαγγελματίες και επιστήμονες.

Ανάμεσα στους πολλούς και καταξιωμένους εισηγητές, βρίσκονται ο Χ. Γκόρτσος, Καθηγητής Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του European Banking Institute (EBI), Δικηγόρος, η B. Λαζαράκου, Διδάκτωρ Νομικής, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών, ο Ευ. Περάκης, Ομ. Καθηγητής Νομικής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων, η Χ. Λιβαδά, Επίκουρη Καθηγήτρια Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

 
Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.