Συνέδριο για την προστασία της διανοητικής ιδιοκτησίας

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Η Ένωση Σηματούχων Εταιρειών Ελλάδας και Κύπρου, διοργανώνει στις 7 Οκτωβρίου 2017 συνέδριο με θέμα την προστασία των εμπορικών σημάτων από την παραποίηση και την εισαγωγή στην Διαμεσολάβηση.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα. Αναλυτικό πρόγραμμα δημοσιεύτηκε ήδη σε ειδικό ιστότοπο, που θα βρείτε εδώ.Το συνέδριο απευθύνεται σε δικηγόρους, διαμεσολαβητές, ασκούμενους καθώς και σε εταιρείες τα προϊόντα των οποίων παραποιούνται, αλλά και σε νέους σχεδιαστές μόδας που θέλουν να μάθουν περισσότερα γύρω από την προστασία των εμπορικών σημάτων και σχεδίων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Θα αναπτυχθούν ειδικά θέματα για τα εμπορικά σήματα και την προστασία τους, την προστασία του διασχηματισμού των εμπορευμάτων, των εμπορικών απορρήτων, του domain name και της επωνυμίας μιας επιχείρησης. Θα εξεταστούν η συμβολή της διαμεσολάβησης στην προστασία της διανοητικής ιδιοκτησίας και οι οικονομικές επιπτώσεις του παρεμπορίου. Εκπροσωπούνται όλες οι εμπλεκόμενες δημόσιες Αρχές σε θέματα λαθρεμπορίου.

Το site μας εξασφάλισε προνομιακό κόστος συμμετοχής για τους αναγνώστες του! 
Η συμμετοχή μέσω του Justina.gr στοιχίζει
Για Δικηγόρους, Διαμεσολαβητές: 65 Ευρώ/έκαστος.
Για Ασκούμενους 30€ / έκαστος .
Για δικηγορικές εταιρείες και εταιρείες διαμεσολάβησης το κόστος είναι 190 € και ισχύει τρία άτομα (03).
Με την εγγραφή σας στο συνέδριο μέσω του Justina.gr, η Ένωση σας κάνει δώρο και την εγγραφή σας ως μέλος στην Ένωση για ένα χρόνο. Το κόστος εγγραφής δεν επιστρέφεται.

Για να εγγραφείτε στο συνέδριο με την παραπάνω προνομιακή τιμή/προσφορά, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες για την Ένωση Σηματούχων Εταιρειών Ελλάδας και Κύπρου (ΕΣΗΜΕΤ) και στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε εδώ.

Θυμηθείτε κι αυτά
prev next

Πριν φύγετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.